Inloggning för medlemmar

Voice of Sweden är en webbpanel där du får möjlighet att vara med och påverka i en mängd olika undersökningar som du får skickade direkt till din e-postadress.

Utöver undersökningar via webben så kommer du även ha möjlighet att få inbjudningar till andra typer av undersökningar så som olika diskussionsgrupper eller personliga intervjuer. Du kan även få inbjudningar att vara först ut att testa produkter innan de släpps på marknaden, samt andra intressanta erbjudanden. Dessa olika inbjudningar sker oftast via epost, du kan även se och anmäla dig till dessa olika undersökningar under fliken events. Vi brukar även publicera detta på vår facebook-sida som du hittar här till höger.

För varje webbundersökning som du genomför så får du en ersättning i form av panelpoäng, som sedan kan skänkas till välgörenhet eller tas ut i olika former. Du kan läsa mer om hur du hanterar dina panelpoäng under fliken ersättning. Deltar man i våra andra undersökningar så får man såklart ersättning för dessa också, det kan vara olika typer av ersättningar så som presentkort eller kontanter, detta framgår vid inbjudan till dessa undersökningar.

Det är självklart helt gratis att anmäla sig till Voice of Sweden och du förbinder dig inte till någonting. Du kan själv ställa in, via ditt panelkonto, hur ofta du vill ha undersökningar skickade till dig. Det finns inget som säger att du måste svara på varje undersökning som skickas ut, du kan välja att avstå från de undersökningar du inte vill delta i.

Har du andra funderingar kring Voice of Sweden går det bra att skicka en förfrågan via kontaktformuläret som du hittar under fliken kontakt. Det går även bra att skicka ett mail till vos@vocnordic.se.


Vi som ligger bakom Voice Of Sweden är VOC Nordic AB som har en lång erfarenhet av webbpaneler och andra typer av undersökningar.

© Copyright 2012 VOC Nordic AB